català / español / english / deutsch
BLOG
>> INICI / LA TERRA I LA GENT / VINS / OLIS / ACCIÓ SOCIAL / MATERIALS / VISITES I CONTACTES / BOTIGA / BCN / ÚNIC
>> Barcelona / Can Calopa de Dalt / Projecte social / Vins / Altres feines / Equip / Visita'ns / On som

Barcelona

A part de Vallbona de les Monges (Urgell, Lleida), també ens podeu trobar al Parc Natural de Collserola. Des de l’1 d’abril de 2010, L’Olivera s’encarrega de la gestió de la finca que l’Ajuntament de Barcelona té a Can Calopa de Dalt, així com del funcionament de totes les seves dependències i equipaments.

Treballem i gestionem les 3 hectàrees de vinyes de la finca i, al celler de la masia de Can Calopa, elaborem el vi de l’Ajuntament. El Vi de Barcelona busca ser un vi representatiu de la ciutat, un símbol propi, que reculli el testimoni mil·lenari de la tradició vinícola de la Mediterrània.

El projecte endegat per l’Olivera a la Masia de Can Calopa de Dalt reprodueix el projecte social de Vallbona de les Monges amb una llar residència i un Centre Especial de Treball (CET) que dóna feina a 12 persones en risc d’exclusió social i/o discapacitat intel·lectual.

Amb el temps, però, hem ampliat horitzons com a Centre Especial de Treball i hem assumit noves feines com, per exemple, treballar les vinyes del Parc Agrari de Sabadell i elaborar-ne el vi. També fem feines per a altres viticultors o pagesos que ho necessitin, fem caterings, elaborem i repartim lots de Nadal... i estem oberts a qualsevol proposta!