Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

5 Quarteres Negre 2018

5 Quarteres Negre 2018

Aquest vi és el resultat del treball en xarxa entre el projecte familiar de la masia La Muntada i L’Olivera Cooperativa. Un projecte, el de La Muntada, de viure de la terra i recuperar el cultiu oblidat de la vinya al Parc Natural de Sant Llorenç  del Munt i l’Obac , una Vall d’Horta que ha estat escenari d’infància del poeta Pere Quart. 

Més detalls


8,39 €

Varietats de raïm i origen

Ull de Llebre i Samsó.

Varietats locals recuperada que s’ha cultivat al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb cultiu ecològic.

 

Elaboració

Raïm seleccionat a la vinya i veremat de forma manual en caixes de 8-10 quillos. Derrapat i aixafat lleugerament. Maceració prefermentativa de 72 hores a baixa temperatura. Fermentat  amb llevats seleccionats a una temperatura controlada de 22-24ºC per tal d’extreure notes varietals de caràcter fresc que ens aporta la vinya. Descubem a mitja fermentació per tal de no extreure massa estructura tànica i així aconseguir un vi fi i ben equilibrat. Treball amb les seves lies durant 3 mesos en dipòsit d’acer inoxidable.

 

Perfil de tast

Colors violetes i vermells vius, de capa baixa, que denota un vi àgil i fresc. En nas destaquen els aromes de fruits vermells i pebre vermell. En boca trobem un vi amb una entrada  refrescant, aromes especiats i balsàmics amb un rerefons de regalèssia. Aquest és un vi òptim per a prendre a copes o bé acompanyat d’una taula d’embotits i formatges o un bon plat de mongetes seques amb cansalada.

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

 

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.