Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

L'Olivera Unic 2014 - avançada

L'Olivera Unic 2014 - avançada

L’Olivera Únic no és un vi més, és un gest, el de compartir el nostre caminar inquiet cap a l’experimentació i la cerca incansable de noves maneres d’interpretar el vi. Una edició limitada que només està disponible a la botiga online i adquirir-lo és un acte de fe amb els ulls tancats, ja que el vi reposa encara en barrica i no el rebràs fins que estigui llest.
olivera.org/viunic

Més detalls


20,66 €

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc.

L’Olivera Únic no és un vi més. És una experiència en si mateix que resumeix, a cada glop, la nostra manera de fer i d’entendre el vi. Més que un vi és un gest, el de compartir el nostre caminar inquiet cap a l’experimentació, la cerca incansable de noves maneres d’interpretar el vi. Un experiment singular, d’edició limitada, que no trobareu a les botigues. Només està disponible a la botiga online i adquirir-lo és un acte de fe amb els ulls tancats, ja que el vi reposa encara en barrica perquè el seu naixement volem que sigui un moment compartit entre tots. Podeu veure i conèixer, pas a pas i en directe, el seu procés d’elaboració a www.olivera.org/viunic.

 

Varietats de raïm i origen

L’Olivera Únic 2014 prové de la vinya de Nalec que vam plantar amb Xarel·lo i Garnatxa Blanca el 2006 i que cultivem sota els criteris d’agricultura ecològica. Es tracta de varietats blanques que s’han adaptat molt bé a Vallbona de les Monges i que ara formen el cupatge de L’Olivera Únic, el primer de L’Olivera amb aquestes varietats. I el primer, també, elaborat amb raïm afectat per botritys cinérea o podridura noble, gràcies a unes condicions climatològiques molt favorables que han permès el desenvolupament d’aquest fong, afavorint la deshidratació i la concentració de l’acidesa, els sucres i els aromes del raïm. Un raïm perfecte per produir un vi dolç, concentrat i de gran textura.

 

Elaboració

L’Olivera Únic és un cupatge de Xarel·lo i Garnatxa Blanca que ha fermentat en barrica francesa i americana, amb una criança de 6 mesos i remogut periòdic de les lies durant 4 mesos. 

Té 14,5% d’alcohol i una elevada acidesa, un equilibri perfecte entre acidesa i grau alcohòlic resultat d’un llarga maduració que li confereix una major estructura al vi. Un vi molt original, bastant madur, amb notes de fruita madura i confitats.

olivera.org/viunic

 

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.