Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

5 Quarteres Blanc 2018

5 Quarteres Blanc 2018

Aquest vi és el resultat del treball en xarxa entre el projecte familiar de la masia La Muntada i L’Olivera Cooperativa. Un projecte, el de La Muntada, de viure de la terra i recuperar el cultiu oblidat de la vinya al Parc Natural de Sant Llorenç  del Munt i l’Obac , una Vall d’Horta que ha estat escenari d’infància del poeta Pere Quart. 

Més detalls


8,39 €

Varietats de raïm i origen

Picapoll Blanc

Varietat local recuperada que s’ha cultivat al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb cultiu ecològic.

 

Elaboració

Raïm seleccionat a la vinya i veremat de forma manual en caixes de menys de 12 quilos. El raïm sencer és premsat en fred (5-6ºC), amb un premsat suau per tal d’extreure’n el most flor. Fermentació a temperatura molt baixa (12-13ºC) durant 3 setmanes amb llevats criofermentatius seleccionats. Repòs en dipòsit d’acer inoxidable durant 6 mesos fins al seu embotellament.

 

Perfil de tast

Color groc pàl·lid amb tonalitats verdoses. En nas és franc i net, amb aromes cítrics i de fruita d’os (albercoc, préssec) on sobresurten els tons especiats de pebre blanc. En boca és un vi molt fresc i amb una marcada acidesa. Tornen el records cítrics, aromes de pomelo i albercoc amb un final llarg i refrescant.

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

 

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.