Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

Missenyora 2018

Missenyora 2018

Missenyora ens remet a l’antiga denominació de les abadesses del monestir de Vallbona de les Monges. Fent una mirada al passat, el vi segueix la inspiració d’un altre que es feia antigament a la zona. Com l’Agaliu, també és monovarietal Macabeu, però amb el toc dolç que li aporta el sucre residual. 

Més detalls


14,45 € amb IVA

Varietats de raïm i origen

Macabeu.

De les nostres vinyes de Vallbona i de Sant Martí de Maldà. Per elaborar aquest tipus de vi anem a la recerca de macabeus madurs i intensos, seleccionant les finques més ineteressants per destinar-les a aquest vi.

 

Elaboració

Fermentat en barriques de roure americà i francès, i criat sobre les mares o lies fins a la primavera. Té un caràcter abocat que el diferencien de l’Agaliu i el fan característic.

 

Perfil de tast i harmonies

Color groc palla brillant. Aromes nets, florals, amb lleugeres tonalitats de fruita (pell de taronja, fruites tropicals). Suau presència de la fusta i fumats. En boca resulta harmònic, combina les notes varietals amb la fusta i el sucre present. Frescor fina fruit d’una acidesa ben equilibrada. Bona harmonia amb els formatges de vaca cremosos, carns blanques rostides i el foie. 

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

 

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.