Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

Arraona Blanc 2019

Arraona Blanc 2019

Aquest vi pren el nom de l’antic poblat ibèric de Sabadell. Neix amb la voluntat de reivindicar el passat vitivinícola de la vila i recuperar-ne els valors agrícoles, culturals i paisatgístics. Amb aquest vi mantenim el treball manual a la vinya i l’aposta per una iniciativa d’agricultura social i periurbana a la vinya de Can Gambús, al Parc Agrari de Sabadell, que L’Olivera gestiona des del 2010.

Més detalls


11,20 € amb IVA

Varietats de raïm i origen

Xarel·lo i Chardonnay.

Varietats procedents de la vinya de Can Gambús, al Parc Agrari de Sabadell. Aquestes vinyes formen part dels microprojectes que anem desenvolupant, any rere any, des de la Masia Can Calopa, teixint complicitats amb el territori i compartint experiències i coneixements.

 

Elaboració

Collim el raïm manualment en caixes de 10 quilos i el premsem amb el gra sencer i la rapa. Fermentem el Chardonnay amb bota nova de roure francès i el Xarel·lo en botes de 500 litres per respectar el caràcter varietal del raïm i aconseguir un perfecte equilibri en l’aportació de la fusta. La criança es fa sobre les pròpies lies del vi i, aprofitant l’efecte que generen, realitzem un battonage setmanal durant els 4-5 mesos que dura la criança per tal d’augmentar el volum en boca i buscar una integració més fina i elegant de la fusta al vi.

 

Perfil de tast

Molt fi i elegant en nas, amb aromes de vainilla, crema i brioixeria i un punt fresc de fonoll, fruita blanca i cítrics. En boca és fresc i golós, rodó i equilibrat, amb una marcada acidesa i un postgust llarg i  refrescant.

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

 

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.