Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

Condicions Generals de Compra

 

1. Naturalesa del contracte

Mitjançant aquest contracte, L’Olivera Cooperativa (L’Olivera sccl, amb domicili social a La Plana s/n, 25268 Vallbona de les Monges, Lleida, i NIF F-25014176, inscrita en el Registre de Cooperatives num 755) ven al client (qualsevol persona física o jurídica amb la qual L’Olivera Cooperativa subscrigui qualsevol contracte de compravenda del seu catàleg on-line) i aquest compra a L’Olivera Cooperativa el producte especificat a la factura. S’entén per «contracte» l’operació de compravenda que s’instrumenta mitjançant aquest document. S’entén per «producte» la mercaderia objecte del contracte de compra.

 

2. Disponibilitat i preus

Les dades que apareixen en la nostra Base de Dades corresponen a productes que alguna vegada han entrat en el nostre catàleg. No assumim la responsabilitat sobre qualsevol error tipogràfic o aritmètic que pugui constar a la nostra pàgina. Malgrat L’Olivera Cooperativa disposa en estoc més del 90% del seu catàleg, no es garanteix una disponibilitat total en el moment de la compra. En el cas que una anyada d’un producte no es trobi disponible, es substituirà el producte per un altre de la següent anyada. Els preus i les promocions publicats en les nostres pàgines són només vàlides per a comandes realitzades a través del nostre web.

 

3. Enviaments

L’import de les despeses de l’enviament se sumarà al preu total. 

4. Pagament

Quan es tracti d’enviaments, el pagament del producte s’efectuarà en alguna de les formes que s’indiquen a continuació, segons l’elecció del comprador: pagament on-line amb targeta de crèdit o pagament mitjançant la plataforma Paypal.

L’Olivera Cooperativa entregarà al client de forma digital, mitjançant l’enviament per e-mail, i en el moment d’entrega de la comanda, el comprovant de la compra i/o la factura corresponent si a tal efecte s’ha informat de les dades necessàries (DNI, NIF, etc.) en el moment de fer el Registre com a usuari del nostre web. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de la compra.

 

5. Cancel·lacions i devolucions

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins el moment en què l’enviament sigui efectiu. Si rebem l’avís de cancel·lació un cop el paquet ja està enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 7 dies després d’haver rebut el producte.

Per procedir a la devolució del producte, s’haurà d’emplenar el formulari de devolució i/o canvi que s’ha de sol·licitar a «Atenció al Client» i adjuntar-lo junt amb la devolució.  Per exercir el dret de devolució, els productes hauran de complir els següents requisits: a) No s’han d’haver obert. b) Han de conservar l’aspecte original. c) S’han de retornar en l’embalatge original d) Enviar el paquet a: L’Olivera Cooperativa, La Plana s/n, 25268 Vallbona de les Monges (Lleida). Sempre que s’hagin respectat tots aquests requeriments, L’Olivera Cooperativa reemborsarà l’import total dels articles adquirits. Les despeses d’enviament originals de la comanda seran reemborsades. Serà el client qui correrà amb les despeses d’enviament de la devolució. Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, L’Olivera Cooperativa es posarà en contacte amb el client.  En el cas que L’Olivera Cooperativa hagi enviat per error un producte diferent al sol·licitat, o que la qualitat de l’esmentat producte no sigui correcta, el client haurà de contactar amb L’Olivera Cooperativa per a la devolució i/o canvi. La devolució del producte a L’Olivera Cooperativa, en aquest cas, serà coordinada des de L’Olivera Cooperativa, un cop informada de l’error o el defecte, de manera que L’Olivera Cooperativa assumirà les despeses de l’enviament (anada i tornada) corresponents.

 

L'ABÚS DEL CONSUM D'ALCOHOL ÉS PERILLÓS PER A LA SALUT. CONSUMIU AMB MODERACIÓ - PROHIBIDA LA VENDA A MENORS DE 18 ANYS.


 

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.