Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

Avís legal

 

1. Política de privacitat de les dades

L’Olivera Cooperativa, en compliment de la normativa vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal, Llei 15/1999, informa que: es compromet a garantir la confidencialitat de les dades de l’usuari. El tractament de dades de caràcter personal serà recollit en un fitxer automatitzat, i el seu responsable és L’Olivera Cooperativa, que està degudament inscrita davant l’AEPD.

L’usuari atorga el consentiment exprés, lliure, informat, i de forma inequívoca, a la recollida i tractament de les seves dades per part de L’Olivera Cooperativa, no podent vendre en cap moment, ni cedir les esmentades dades a tercers aliens a l’organització de L’Olivera Cooperativa. La finalitat del tractament de les esmentades dades és poder informar sobre novetats, butlletins de notícies i publicitat respecte a serveis propis de L’Olivera Cooperativa.

Aquest lloc dóna a l’usuari, en tot moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’efecte, sobre les seves pròpies dades personals, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre, i del Reglament de Seguretat, contactant amb la direcció: comunicacio@olivera.org.

L’usuari que integri les seves dades personals o professionals en la present Base de Dades accepta, expressament i inequívocament, la possibilitat de rebre comunicacions comercials per part de L’Olivera Cooperativa. En cas que no desitgi rebre comunicacions comercials, podrà donar-se de baixa en el punt «Unsuscribe» de l’esmentat butlletí.

 

L'ABÚS DEL CONSUM D'ALCOHOL ÉS PERILLÓS PER A LA SALUT. CONSUMIU AMB MODERACIÓ - PROHIBIDA LA VENDA A MENORS DE 18 ANYS.


 

INFORMACIÓ I NOVETATS


També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.