Benvingut,

Carret  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Carret Ho compro

Red Ale - Cervesa Vermella 75cl Casa Dalmases

Red Ale - Cervesa Vermella 75cl Casa Dalmases

La Fundació Casa Dalmases (Cervera) impulsa un projecte d’elaboració i comercialització de cervesa artesana per donar ocupació a persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social de la comarca de la Segarra, millorant així la seva qualitat de vida, la seva autoestima i els seus recursos econòmics.

NOTA: disponible també per a l'enviament.

Més detalls


4,92 €

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc.

S’estan elaborant dos tipus de cervesa d’alta fermentació, que han estat formulades per un expert cerveser:

  • La Vermella, una Red Ale, de color vermell coure molt característic, elaborada amb set maltes. És una cervesa equilibrada, amb sabors torrats suaus, lleugera en boca i amargor moderada. Al obrir l'ampolla ens arriben olors a fruits del bosc. Marida amb carns de xai i caça, plats agredolços, menjars especiats, formatges curats, oli d'abequina i postres amb fruites.
  • La Rossa, un Pale Ale de color daurat brillant... [anar al producte] 
 

Per saber-ne més 

Amb aquest projecte es posa en valor un producte de proximitat molt propi del territori com és el cereal, i es contribueix a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat de Cervera i del seu entorn, ja que l’activitat es dur a terme en un obrador habilitat en els baixos de la mateixa Casa Dalmases, on també es poden degustar les cerveses.

El projecte cerveser de la Casa Dalmases ha estat escollit dins el programa EmprenSocial de la Generalitat de Catalunya 2012 i del programa d’Emprenedoria Social 2013 de la Fundació La Caixa.

Les primeres proves han estat finançades via un projecte de crowdfunding (micromecenatge) realitzat a Verkami on han participat 97 mecenes i s’han recollit 4.560€.

INFORMACIÓ I NOVETATS


Fins al 31 de desembre, transport gratuït a partir de 50 € de compra

També podeu comprar els nostres vins i olis al celler de Vallbona de les Monges, Urgell (horari).

VEURE CONDICIONS I HORARIS


Les operacions de compra en aquest web es realitzen a Espanya.